16 dni NADZIEI – na ratunek KARUNIE

fundacja karuna ludzie dla zwierząt

Drodzy Przyjaciele,

nasza fundacja znalazła się nagle w bardzo trudnej sytuacji. Mamy 16 dni, aby opuścić obecną siedzibę i zaistnieć w nowej. Razem z 16 zwierząt musimy przenieść się na działkę 800 m2, która mieści się w Okuniewie, w gminie Halinów. Na dzień dzisiejszy działka jest całkiem pusta, ale to jest jedyne miejsce, dokąd możemy się udać.

Znaleźliśmy firmę, która wykona14590058_1138585956225895_659750175853815161_o dla nas moduł z trzech kontenerów socjalnych 45m2. Zgodzili się rozłożyć nam to na dwie raty – pierwsza jest przy odbiorze pod koniec miesiąca, druga z kolei na początku nowego roku. Całość będzie kosztowała nas 30 000 zł plus 23% VAT, więc mamy do zapłaty 37 000 zł.

Chcielibyśmy prosić Was o wsparcie finansowe, abyśmy mogli stworzyć miejsce do życia naszym podopiecznym. Pod naszą opieką mamy grupę 300 kotów wolnożyjących i kilkanaście psów, które każdego dnia musimy nakarmić. Zakup kontenerów jest naszym jedynym wyjściem, inaczej czeka nas przetrwanie zimy w namiotach wojskowych.

Bardzo prosimy Was o wsparcie, które pomoże nam i naszym zwierzętom przetrwać najtrudniejszy okres w roku, jakim jest zima. Liczy się każda, nawet najdrobniejsza wpłata.

Fundacja „KARUNA – Ludzie dla Zwierząt’’

Volkswagen Bank S.A.

Numer konta : 90 2130 0004 2001 0484 9634 0001

W tytule wpisując: na pomoc – kontenery

Ponieważ jesteśmy organizacją pożytku publicznego, wszystkie darowizny każdy darczyńca, zarówno osoby prawne, jak i fizyczne mogą odliczyć w rozliczeniu rocznym od dochodu.

MAMY TYLKO 16 DNI, CZAS JEST NASZYM NAJWIĘKSZYM WROGIEM.

JESTEM DO WASZEJ DYSPOZYCJI POD NUMEREM TELEFONU 660 452 101 oraz pod adresem e-mail: beata.krupianik@fundacjakaruna.org

wp_20160208_015

dsc06199

Beata Krupianik